X

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον προημιτελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακού

Στη ρεβάνς του 1-1 και με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ θα έχει για δωδέκατο παίχτη τους οπαδούς της.

Ant1news

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, θα δώσουν βροντερό παρών στον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 1-1 στο γήπεδο Καραϊσκάκη πριν από λίγες ημέρες. Το διακύβευμα της πρόκρισης στους  (4) του θεσμού και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, αποτέλεσε ισχυρό δέλεαρ για τους φίλους της Ένωσης.

Από σήμερα λοιπόν και επίσημα sold out, για τον δικέφαλο, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια θα ζήσει και πάλι ένδοξες στιγμές στο ΟΑΚΑ. Οι δύο τελευταίες φορές που οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν γεμίσει και πάλι τις εξέδρες στο ΟΑΚΑ, χρονολογούνται από το 2004 σε ντέρμπι και πάλι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα (63.129 εισιτήρια) και το 2006 όταν σε αγώνα του Champions League, είχε υποδεχθεί τη Μίλαν (56.203 εισιτήρια).

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα έχει τις επόμενες ημέρες επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να μη γίνει το παραμικρό, που θα κοστίσει κάποια βαριά τιμωρία στην Ένωση. Στις επαφές αναμένεται να πάρουν μέρος και παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, επαφές θα έχει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.