X

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ δια ποδός Μπέιλ

Με έναν βαθμό λιγότερο από την Μπαρτσελόνα, θα μεταβεί η Ρεάλ την επόμενη εβδομάδα στο «Καμπ Νου» για το El clasico.

Ant1news



Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 2-0 την Λεβάντε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για την 27η αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες, μία εβδομάδα πριν το El clasico με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Ο Ουαλός έδωσε το προβάδισμα στη «βασίλισσα» στο 18ο λεπτό με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ είχε προηγηθεί «ψαλιδάκι» του Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο έδιωξε αμυντικός των φιλοξενούμενων πάνω στη γραμμή. Ο ίδιος στο 40ο λεπτό με γκολ-«καρμπόν» έγραψε το 2-0 και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του, που βρίσκεται πλέον στο -1 από την κορυφή.

Οι Μαδριλένοι πίεσαν στην επανάληψη προσπαθώντας να πετύχουν κι άλλα τέρματα, όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν μπροστά από την αντίπαλη εστία. Η καλύτερη φάση στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε στο 65ο λεπτό, με τον Μπενζεμά να πιάνει ένα απίστευτο τακουνάκι, το οποίο όμως κατέληξε στη συμβολή των δοκών.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (78' Ιγιαραμέντι), Σίλβα, Ίσκο (69' Χεσέ), Μπέιλ, Μπενζεμά (82' Ερνάντες), Ρονάλντο.

Λεβάντε: Μαρίνιο, Ιβάν, Ναβάρο, Ράμις, Τόνιο, Τσουμέτρα (59' Ελ Ζαρ), Καμαράσα, Σιμάο, Μοράλες (59' Γκαρθία), Ούτσε (75' Κασαδεσούς), Μπαράλ.