X

Άνετο πέρασμα από τα Ψαχνά για την ΑΕΚ

Νίκησε εύκολα με 3-1 τον Ηρακλή Ψαχνών και συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Football League. Δύο γκολ ο Αραβίδης.

Ant1news



Την 19η νίκη της σε 21 αγώνες στη Football League πήρε η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η «Ένωση» επικράτησε άνετα με 3-1 εκτός έδρας του Ηρακλή Ψαχνών και παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» κυριάρχησε από το πρώτο μέρος στο ματς και στο 42ο λεπτό ευτύχησε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της με τον Αραβίδη, που έγραψε το 1-0. Στην επανάληψη, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι παραλίγο να ισοφαρίσουν χάρη στο πέναλτι που κέρδισαν στο 53΄, όμως ο Ανέστης απέκρουσε την εκτέλεση του Ράντι, διατηρώντας το μηδέν στα μετόπισθεν.

Ότι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση ο Ηρακλής Ψαχνών, το πέτυχε στο 56΄ η ΑΕΚ, γράφοντας το υπέρ της 2-0 με τον Ζόριτς, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (66΄) έφτασε και σε τρίτο τέρμα και πάλι με τον Αραβίδη, που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 70ο λεπτό με το γκολ του Πατσατζόγλου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Παληγεώργος (75' Ίβκοβιτς), Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Σικαλιάς, Τσούπρος, Β. Πατσατζόγλου, Νικολίτσης, Τσιμότζι, Ράντι (84' Ενρίκο), Τσεβάς (68' Πολίτης).

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (84' Φαγιέ), Ανάκογλου, Ζόριτς (73' Γροντής), Πλατέλλας (68' Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.