X

Βρυχήθηκαν τα «Λιοντάρια»

Η Αγγλία διέλυσε τη Λιθουανία στο Γουέμπλεϊ. Αγχωτική νίκη της Ισπανίας επί της Ουκρανίας. Επεισόδια στο Μαυροβούνιο-Ρωσία.

Ant1news

Το απόλυτο νικών στον 3ο Όμιλο των Προκριματικών του Euro 2016 διατήρησε η Εθνική Αγγλίας, που δε δυσκολεύθηκε να πάρει μία εμφατική νίκη απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λιθουανίας στο Γουέμπλεϊ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό και στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ντάνι Γουέλμπεκ διπλασίασε τα τέρματα των Άγγλων. Ο Στέρλινγκ στο 58’ πέτυχε το 3-0 και ο Κέιν έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο, σκοράροντας λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Με δύο γκολ του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς (46’ & 84’), η Σουηδία πήρε το τρίποντο απέναντι στη Μολδαβία, επικρατώντας με 2-0 και παρέμειναν στο κυνήγι της πρώτης θέσης στον όμιλό τους.

Οι Ισπανοί «ίδρωσαν» για να κάμψουν την αντίσταση των μαχητικών Ουκρανών, αλλά τα κατάφεραν έστω και με 1-0. Παραμένουν, όμως, πίσω από τους Σλοβάκους, οι οποίοι πέτυχαν την 5η νίκη τους σε ισάριθμα ματς απέναντι στο αδύναμο Λουξεμβούργο.

Διεκόπη λόγω επεισοδίων η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων του Μαυροβουνίου και της Ρωσίας.

Σε αγώνες για τα Προκριματικά του Euro 2016 την Παρασκευή σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

3ος Όμιλος
ΠΓΔΜ-Λευκορωσία: 1-2
Σλοβακία-Λουξεμβούργο: 3-0
Ισπανία-Ουκρανία: 1-0

5ος Όμιλος
Αγγλία-Λιθουανία: 4-0
Σλοβενία-Σαν Μαρίνο: 6-0
Ελβετία-Εσθονία: 3-0

7ος Όμιλος
Λιχτενστάιν-Αυστρία: 0-5
Μολδαβία-Σουηδία: 0-2
Μαυροβούνιο-Ρωσία: Διεκόπη