X

Ρομπέρτο: «Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»

Ο Ρομπέρτο είναι ένα ακόμη μεγάλο «στοίχημα» για τη διοίκηση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Ant1news


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το όνομα του Ισπανού τερματοφύλακα βρίσκεται στις μετεγγραφικές λίστες των κορυφαίων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου και οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως θα ήταν τεράστια επιτυχία να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους για τρίτη σερί χρονιά.

Κάθε φορά που ο Μαδριλένος μιλάει με εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία του στον Πειραιά, οι άνθρωποι των πρωταθλητών χαμογελούν «πονηρά». Αντιλαμβάνονται πως ο «φύλακας-άγγελος» του Ολυμπιακού απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα και συνεχίζει να «κλείνει» τα αυτιά στις «σειρήνες» των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να μην υποδεχθούν με ικανοποίηση τις δηλώσεις του 29χρονου πορτιέρο στην εφημερίδα «Γαύρος».

«Είναι πολύ δύσκολο να βρω αυτές τις συνθήκες σε οποιονδήποτε άλλο σύλλογο και άλλο μέρος. Η αγάπη των οπαδών μας είναι μεγάλη. Έχω την ευθύνη να φέρω το περιβραχιόνιο του αρχηγού και είμαι πολύ περήφανος γι΄αυτό. Υποχρέωση όλων μας είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ και γι΄αυτό θα προσπαθήσουμε στα ματς που απομένουν, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο.

Ωστόσο, όλα θα κριθούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ουδείς γνωρίζει τις προθέσεις του Ρομπέρτο, εφόσον το ενδιαφέρον των ξένων συλλόγων μετατραπεί σε πρόταση και μάλιστα από ομάδα της Ιβηρικής. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός, όσο και να θέλει να τον κρατήσει για πάντα στον Πειραιά, δεν θα πάει κόντρα στην επιθυμία του Ισπανού τερματοφύλακα.