X

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να υπογράψει μέσα στην εβδομάδα την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018, ενώ  οι Πέτριτς  και Σίλντενφελντ απαντούν στις βελετιωμένες προτάσεις των ''πρασίνων''

Ant1news


Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Εβδομάδα εξελίξεων σε διάφορα μέτωπα είναι αυτή που ξεκίνησε σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση και ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Ο μάνατζερ του Μλάντεν Πέτριτς θα δώσει την τελική απάντηση στη βελτιωμένη προσφορά που του έκανε ο Παναθηναϊκός και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συμφωνία για την παραμονή του Κροάτη επιθετικού για άλλον ένα χρόνο, ενώ θετικά είναι τα μηνύματα και για την υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή μετά τη βελτιωμένη πρόταση που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, δίνοντας μάλιστα στον Κροάτη αμυντικό τριετές κλειστό συμβόλαιο, ο οποίος δήλωσε από την πατρίδα του ότι ''είμαστε σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο''.

Τέλος ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος βρέθηκε το Σάββατο στο εξωτερικό για να δει παίκτη που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και τα μεταγραφικά ταξίδια θα συνεχιστούν, με τους ''πράσινους''  να προχωρούν τον σχεδιασμό τους για την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.