X

Ποδοσφαιριστής σκαρφάλωσε στο δοκάρι για να αποσοβήσει το γκολ

Του «κόλλησαν» το παρατσούκλι «Κοάλα» οι συμπαίκτες του. Δείτε το στιγμιότυπο που έκανε το γύρο του κόσμου.

Ant1news

Είναι τρελός ο «αρχηγός»; Ο Ντάνιελ Ναδάλες, αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Κουάρτε, που αγωνίζεται στα τοπικά της Αραγονίας στην Ισπανία, έγινε γνωστός παγκοσμίως χάρη στην ασυνήθιστη ενέργεια που έκανε για να υπερασπιστεί την εστία του.

Το στιγμιότυπο στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Τερουέλ απαθανάτισε φωτορεπόρτερ και έγινε ανάρπαστη σε εφημερίδες και social media.

Ήταν σε εκτέλεση κόρνερ που κέρδισε η Τερουέλ, όταν οι υψηλόσωμοι αντίπαλοι προωθήθηκαν στα καρέ για να κερδίσουν την κεφαλιά, που ο Ντάνιελ Ναδάλες (ο οποίος δεν είναι και το πρώτο μπόι) είχε πάρει θέση στο πρώτο δοκάρι…

Διαισθανόμενος τον κίνδυνο, πήδηξε ασυναίσθητα και γαντζώθηκε στο δοκάρι, προκειμένου να αποσοβήσει πιθανό γκολ.

Μπορεί τελικά να μη χρειάστηκε η παρέμβασή του, αφού η μπάλα έφυγε άουτ, αλλά το φωτογραφικό στιγμιότυπο ήταν αρκετό για να του χαρίσει διεθνή δημοσιότητα.

«Το έκανα ασυναίσθητα, βλέποντας πως υστερούσαμε κατά πολύ σε ύψος και οι αντίπαλοι κυριαρχούσαν στα καρέ μας», δήλωσε ο Ναδάλες, ο οποίος πλέον απέκτησε το παρατσούκλι «Το Κοάλα».

Για την ιστορία, η ευρηματικότητα και το πάθος του Ναδάλες δε στάθηκε αρκετή για την ομάδα του, την Κουάρτε, να αποφύγει την ήττα με 3-1 από την Τερουέλ.