X

Νέο συμβόλαιο σε Στιλ και το μήνυμα του Αναστασίου

Ο Παναθηναϊκός θα επιβραβεύσει τον Άγγλο τερματοφύλακα Λουκ Στιλ με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018. Υπογράφει ο Αναστασίου που δήλωσε ότι θέλει να πάρει τίτλους.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Λουκ Στιλ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ο Άγγλος τερματοφύλακας κατάφερε να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο του λήγει το 2016 αλλά η διοίκηση αποφάσισε να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 με αυξημένες απολαβές.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Γιάννης Αναστασίου θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018 και ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τη διοίκηση με δηλώσεις του στη Nova:

''Πάντα υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η διοίκηση και ο πρόεδρος πιστεύουν σε αυτό το πρότζεκτ. Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξω κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι το ποδόσφαιρο μας θα γίνει πιο ανταγωνιστικό και καλύτερο, πιο ποιοτικό. Βασικά το πρότζεκτ και η ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει".

Μένετε για να πάρετε πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό;

"Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πάντα ο στόχος που έχεις είναι να παίζεις για την κορυφή, να κερδίσεις κάποιον τίτλο που ουσιαστικά είναι το πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο το πρωτάθλημα και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τουλάχιστον θα δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουμε τίτλους".