X

Με σφουγγάρια και κουβάδες προσπαθούσαν να στεγνώσουν το γήπεδο

Δείτε τη θεότρελη επιχείρηση αποστράγγισης του αγωνιστικού χώρου στον τελευταίο αγώνα της Εθνικής Ρουμανίας για τα Προκριματικά του Euro2016.

Ant1news

«Γίναμε ρεζίλι παγκοσμίως» λένε Ρουμάνοι φίλαθλοι για το βίντεο -που είδε το φως της δημοσιότητας και πλέον κάνει το γύρο του κόσμου- με την επιχείρηση αποστράγγισης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου στο Πλοϊέστι, λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή του ματς μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ρουμανίας και των Νησιών Φερόε για την Προκριματική Φάση του EURO 2016.

Δύο άνδρες με κουβάδες και σφουγγάρια στα χέρια, προσπαθούν γονατισμένοι να στραγγίξουν τα νερά από τον χλοοτάπητα.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση, ενώ στο βίντεο διακρίνονται ακόμη και μεγάλα σκουλήκια σε λακκούβες που είχαν δημιουργηθεί σε ορισμένα κομμάτια.

Τελικά επιστρατεύθηκε μέχρι και ελικόπτερο του υπουργείου Εσωτερικών, που υπερίπτατο επί ώρα πάνω από διάφορα σημεία του γηπέδου, προκειμένου να στεγνώσει με τον έλικα το χορτάρι.

Για την ιστορία, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά και η Εθνική Ρουμανίας επικράτησε 1-0 των Νησιών Φερόε, παραμένοντας επικεφαλής του 6ου Ομίλου με 13 βαθμούς. Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική Ελλάδος παραμένει ουραγός, με μόλις 2 βαθμούς μετά από πέντε αγώνες.

Δείτε το βίντεο με την επιχείρηση αποστράγγισης του αγωνιστικού χώρου: