X

«Γκάζια» Περέιρα στους παίκτες του Ολυμπιακού

Η εμμονή του Περέιρα στη χρησιμοποίηση του Χάρα, εκθέτει το πορτογάλο τεχνικό, καθώς ο αργεντινός είναι μέχρι στιγμής αρνητικός.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το «πισωγύρισμα» του Ολυμπιακού στα Γιάννενα προβλημάτισε τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» στους παίκτες κατά  την ομιλία του χθες στο Ρέντη. Ο Πορτογάλος διέκρινε αδιαφορία και έλλειψη πάθους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «Κάναμε όσα έχουμε πει πως πρέπει να αποφεύγουμε. Τα λάθη μας ήταν απαράδεκτα και πρέπει να τα διορθώσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε. Εγώ δεν έχω μάθει να δουλεύω με τα λόγια, αλλά με πράξεις. Γι’ αυτό και θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, για να βελτιωθούμε».

Άμοιρος ευθυνών, όμως, δεν είναι ούτε ο ίδιος. Ο Περέιρα χάνει «πόντους» στα μάτια της διοίκησης και του κόσμου από την εμμονή του στον Χάρα. Ο Αργεντινός είναι «άφαντος» σχεδόν σε όλους τους αγώνες, εκθέτοντας πρώτο από όλους τον προπονητή του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα ο Μπενίτες κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή, τις ελάχιστες φορές που ο Περέιρα του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Θεού θέλοντος και… Περέιρα επιτρέποντος ο Παραγουανός θα ηγηθεί της «ερυθρόλευκης» επίθεσης στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αντιθέτως, δεν θα αγωνιστούν στη Ριζούπολη οι Μήτρογλου, Αφελάι, Ομάρ, Ντουρμάζ και Μανιάτης.