X

Και τώρα μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό

Εξετάζεται ζεστά η περίπτωση του Ελβετού δεξιού μπακ Μίκαελ Λανγκ.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Μετά την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου μέχρι το 2018, ο Παναθηναϊκός προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και στο προσκήνιο βρίσκεται ο Ελβετός Μίκαελ Λανγκ.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μίκαελ Λανγκ για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο 24χρονος Ελβετός παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Γκρασχόπερς και μετρά 7 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, μάλιστα ήταν στην αποστολή στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και αγωνίστηκε εναντίον της Ονδούρας.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού Λεωνίδας Βόκολος ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στην Ελβετία και τον παρακολούθησε από κοντά να αγωνίζεται απέναντι στη Σιόν, στο εκτός έδρας νικηφόρο 5-0 της ομάδας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν με την πλευρά του Λανγκ, βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό για συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές 150 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και πλέον είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή του για το καλοκαίρι, μετά τον Νίκο Καλτσά από τη Βέροια.