X

Χωρίς Αφελάι και Κασάμι στην Κομοτηνή

Ο αποκλεισμός τους από την αποστολή, ενδέχεται να είναι ενδεικτικός για το μέλλον τους στο λιμάνι.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Δυσοίωνο προμηνύεται το μέλλον των Ιμπραήμ Αφελάι και  Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός και ο Ελβετός χαφ έμειναν εκτός αποστολής και από το εξ’ αναβολής ματς με τον Πανθρακικό αύριο στην Κομοτηνή.

Κι αν ο Αφελάι βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες με άδεια στην πατρίδα του, ο Κασάμι προπονείται κανονικά στο Ρέντη και ο αποκλεισμός του είναι ένα ηχηρό «μήνυμα» ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ελβετός δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά και οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα τον έχει προτείνει σε πολλές ομάδες του Καμπιονάτο.

Στην Κομοτηνή δεν θα ταξιδέψουν ακόμη ο Φελίπε Σαντάνα, που επίσης δεν υπολογίζεται από τον Περέιρα και οι ανέτοιμοι Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και Ντουρμάζ. Ο Σουηδός εξτρέμ επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ στις προπονήσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη ρεβάνς του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Διαμαντάκος, Σαλίνο, Μπενίτες, Μαζουακού, Γιαννούλης, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σιόβας, Φουστέρ και Χάρα.