X

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο C.L

Στο άλλο αποψινό παιχνίδι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, η Πόρτο θα υποδεχτεί τη Μπάγερν η οποία έχει σημαντικές απουσίες.

Ant1news

Δεύτερη βραδιά των προημιτελικών του Champions League απόψε και στο σπουδαιότερο παιχνίδι της βραδιάς η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα στο Παρίσι. Οι Γάλλοι εκτός από την δυναμική της παρέας του Μέσι θα πρέπει να ξεπεράσουν και τις σημαντικές απουσίες τους καθώς στη λίστα των απόντων πέρα των Ιμπραχίμοβιτς και Βεράτι που είναι τιμωρημένοι, προστέθηκαν και ο βραζιλιάνος στόπερ Νταβίντ Λουίζ που έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και θα χάσει σίγουρα και τη ρεβάνς, αλλά και ο Ντιάγκο Μότα που θα μείνει εκτός για ένα τουλάχιστον δεκαήμερο λόγω ενοχλήσεων.

Εξίσου σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει και η Μπάγερν Μονάχου που θα ταξιδέψει στη Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει τους «δράκους» της Πόρτο. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στους βαυαρούς είναι ότι ο Πέπε Γκουαρδιόλα στο ματς του Μεγάλου Σαββάτου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, είχε μόλις 15 παίκτες στη διάθεση του.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Φράνκ Ριμπερί και ο Μπάστιαν Σβαϊνστάγκιερ, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και προστέθηκαν στη λίστα των υπόλοιπων απόντων  που περιλαμβάνει τους, Μπενατία, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ και Ρόμπεν.