X

Superleague: Οι μισές ομάδες δεν πήραν άδεια

Στις ομάδες αυτές δόθηκε προθεσμία πέντε ημερών προκειμένου να υποβάλλουν έφεση εφόσον προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία.

Ant1news

Το πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, εξέτασε τους φακέλους που κατέθεσαν οι ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague και εντόπισε ελλείψεις σε πολλούς φακέλους με συνέπεια μόνο 9 ομάδες να εξασφαλίσουν τη σχετική άδεια.

Οι ομάδες της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ που έχουν ήδη αποχωρήσει από το πρωτάθλημα δεν υπέβαλλαν καν φάκελο, όπως και η ομάδα του Πανιωνίου. Άλλες έξι ομάδες είχαν ελλείψεις στους φακέλους και δεν εξασφάλισαν την άδεια, Βέροια, Εργοτέλης, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Λεβαδειακός.

Οι ομάδες αυτές έχουν προθεσμία πέντε ημερών να καταθέσουν έφεση και προσκομίζοντας συμπληρωματικά στοιχεία να αλλάξουν σε δεύτερο βαθμό την απόφαση.

Κατά συνέπεια το «πράσινο φως» έλαβαν οι: Ολυμπιακός, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Καλλονή και Κέρκυρα.

Ιδιαίτερο πρόβλημα υπάρχει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αν τελικά δεν πάρει την αδειοδότηση, δεν θα του επιτραπεί η συμμετοχή στα πλέι οφ -αν τελικά τερματίσει στην πρώτη πεντάδα. Εφόσον η ομάδα της Ηπείρου δεν αδειοδοτηθεί και δεν της επιτραπεί να παίξει στα πλέι οφ, τη θέση της σε αυτά θα πάρει ο πρώτος… επιλαχών.