X

Σηκώνει το 42ο ο Ολυμπιακός!

Με νίκη επί του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκη, οι «ερυθρόλευκοι» θα σφραγίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του 17ου πρωταθλήματος τα τελευταία 19 χρόνια.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καθίσει στο θρόνο του «βασιλιά» του ελληνικού ποδοσφαίρου για 42η φορά. Με νίκη απόψε (19.30) επί του Λεβαδειακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη, οι «ερυθρόλευκοι» θα σφραγίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του 17ου πρωταθλήματος τα τελευταία 19 χρόνια και του 5ου συνεχόμενου επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη. 

«Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», λέει ο θυμόσοφος λαός, κάτι που ασπάζεται και ο Βίτορ Περέιρα. Παρότι οι Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ και Κασάμι είναι ετοιμοπόλεμοι, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους 11 της Κομοτηνής. Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, με τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μαζουάκου να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Ως ανασταλτικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά, με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή. Από το δεξί άκρο της επίθεσης θα ξεκινά τις επελάσεις του ο Ντοσεβί, με τους Χάρα και Μπενίτες να εναλλάσσονται αριστερά και στην κορυφή της «γραμμής κρούσης». 

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει βροντερό «παρών» απόψε στο Φάληρο έκανε ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός έγραψε στο twitter πως «το τέλος είναι κοντά. Τα λέμε στο Καραϊσκάκη».

Μία πρώτη γεύση από την επόμενη «σελίδα» της καριέρας του θα πάρει και ο Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός θα βρίσκεται κανονικά στη σύνθεση του Λεβαδειακού και θα τεθεί αντιμέτωπος με τους μελλοντικούς του συμπαίκτες.