X

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!

Το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή, οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο, καθώς απέχουν 10 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και 11 από το «τριφύλλι», 3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Μάλιστα έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό (19.30) με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το οποίο θα έχει εορταστικό χαρακτήρα.

«Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», λέει ο θυμόσοφος λαός, κάτι που ασπάζεται και ο Βίτορ Περέιρα. Παρότι οι Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ και Κασάμι είναι ετοιμοπόλεμοι, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους 11 της Κομοτηνής. Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, με τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μαζουάκου να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Ως ανασταλτικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά, με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή. Από το δεξί άκρο της επίθεσης θα ξεκινά τις επελάσεις του ο Ντοσεβί, με τους Χάρα και Μπενίτες να εναλλάσσονται αριστερά και στην κορυφή της «γραμμής κρούσης».

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει βροντερό «παρών» απόψε στο Φάληρο έκανε ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός έγραψε στο twitter πως «το τέλος είναι κοντά. Τα λέμε στο Καραϊσκάκη».

Μία πρώτη γεύση από την επόμενη «σελίδα» της καριέρας του θα πάρει και ο Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός θα βρίσκεται κανονικά στη σύνθεση του Λεβαδειακού και θα τεθεί αντιμέτωπος με τους μελλοντικούς του συμπαίκτες.