X

«Έσβησε» τον Αστέρα η Βέροια

Με 4 γκολ φιλοδώρησε η «βασίλισσα του Βορρά» τον Αστέρα Τρίπολης στην Ημαθία.

Ant1news


Η Βέροια έκανε... πάρτι κόντρα στον Αστέρα, στην Ημαθία. Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 32', λόγω αποβολής του Θεοδωρόπουλου, για να φτάσει στο ευρύ 4-0. 

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, που δεν απειλήθηκε καθόλου από τους Αρκάδες, είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Μπεν ο οποίος σκόραρε δύο φορές. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Ντουμίτρου και Καμπαγέρο. Για την ομάδα του Βεργέτη το ματς έδειξε να τελειώνει 32’ όταν ο Θεοδωρόπουλος έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε.

Έτσι, η Βέροια έπιασε τους 40 βαθμούς κι  έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής καθώς βρίσκεται στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού. Αντιθέτως, ο Αστέρας βλέπει να σβήνουν οι ελπίδες του για είσοδο στα πλέι-οφ με μπόνους βαθμό.   

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφανος Γαϊτάνος: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας (83' Μπατιόν), Γεωργιάδης (46' Καμπαγιέρο), Καλτσάς, Ντουμίτρου (79' Κάμπορα), Μπεν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (34' Κοσίσκι), Γιαννιώτας, Μάσα, Ρόλε (75' Τσοκάνης), Πάρα (58' Μπαντιμπανγκά).