X

Πανηγυρικά στα ημιτελικά Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου

Την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση του Champions League πανηγύρισαν η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου.

Ant1news



Τα δύο εισιτήρια για τους «4» του Champions League σφράγισαν η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου έναντι της Παρί Σεν Ζερμέν και της Πόρτο, αντίστοιχα.

Οι Καταλανοί, μετά την άνετη νίκη τους με 3-1 στο πρώτο ματς, επιβλήθηκαν με 2-0 της γαλλικής ομάδας στο Καμπ Νου και πέρασαν πανηγυρικά με δύο νίκες στην ημιτελική φάση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλαουγκράνα» ήταν ο Νεϊμάρ, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 14΄ και στο 34΄.



Πανηγυρική πρόκριση πήρε και η Μπάγερν Μονάχου, που ανέτρεψε με… στιλ το εις βάρος της 3-1 από το πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο. Με μία συγκλονιστική εμφάνιση, οι Βαυαροί συνέτριψαν με 6-1 τους «δράκους» στο Μόναχο και έφεραν τα πάνω-κάτω, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με 5-0 στο πρώτο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Λεβαντόφσκι (27΄, 40΄), Αλκάνταρα (14΄), Μπόατενγκ (22΄) και Μίλερ (4-0), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στην επανάληψη σε 5-1 με τον Τζάκσον Μαρτίνεζ στο 74΄. Ωστόσο, η Μπάγερν, που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 87΄ λόγω της αποβολής του Μαρκάνο, κυνήγησε ακόμη ένα γκολ και το πέτυχε με τον Τσάμπι Αλόνσο στο 88', γράφοντας το τελικό 6-1.