X

Πήγε για "ψώνια" στο Μιλάνο o Ισά

Με στόχο την ανανέωση του ρόστερ των ερυθρόλευκων βρέθηκε στην "καρδιά της "μόδας" ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Ant1news

 

 

 

 

 

 

 

 

Πήγε, είδε και απήλθε!

Ο λόγος για τον Πιέρ Ισά, ο οποίος χθες έκανε ταξίδι-αστραπή στο Μιλάνο.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού δεν πήγε στην "πρωτεύουσα της μόδας" για να ράψει νέα κοστούμια, αλλά για να ανανεώσει την "γκαρνταρόμπα" των πρωταθλητών. Με άλλα λόγια, είχε συζητήσεις μετεγγραφικού περιεχομένου, με αποτέλεσμα να πάρουν "φωτιά" τα σενάρια για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό της Μίλαν, Φιλίπ Μεξές και τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ρομπίνιο.

Για την επόμενη μέρα των "ερυθρολεύκων" μίλησαν στο Ρέντη και ο Βίτορ Περέιρα με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την περίπτωση του Γκουίδο Καρίγιο. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού στην Αργεντινή βάζει το χέρι του στη... φωτιά για τον 24χρονο στράικερ της Εστουντιάντες. Ο Καρίγιο κοστολογείται τη δεδομένη στιγμή κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, με τις πορτογαλικές "σειρήνες" (Πόρτο και Μπενφίκα) να ηχούν ήδη στα αυτιά του.

Βεβαίως, όλα αυτά μπορεί να μην έχουν καμία σημασία, εφόσον το ελληνικό ποδόσφαιρο οδηγηθεί στα "βράχια". Το περιλάλητο Grexit θα κρίνει και το μέλλον του Ολυμπιακού, αφού "no money, no future, no hope"..