X

«Ερυθρόλευκη» γιορτή και στη Νέα Σμύρνη

Τη σκυτάλη των επιτυχιών απο τα κορίτσια του πόλο και τη μπασκετική ομάδα θέλουν να πάρει σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού.

Ant1news

Στον «έβδομο ουρανό» βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι φίλοι του Ολυμπιακού, μετά την επική πρόκριση της ομάδας μπάσκετ στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα και την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από τις «ερυθρόλευκες γοργόνες’ στο πόλο.

Η ποδοσφαιρική ομάδα επ' ουδενί θέλει να αποτελέσει εξαίρεση σε αυτή την «ευφορία». Παρότι έχει κατακτήσει τον τίτλο, η «αρμάδα» του Περέιρα καλείται να μην παρουσιάσει ίχνη χαλάρωσης σήμερα (19.30) στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, για την 32η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ίσα, ίσα, που, εμφορούμενη από τον «πυρετό» της δόξας (των προηγούμενων ημερών) θα πρέπει να πάρει τη σκυτάλη στα «ερυθρόλευκα» πάρτι.

Άλλωστε, η Σούπερ Λίγκα τελεί υπό το καθεστώς της «ομηρίας» του Ολυμπιακού τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Τούτου δοθέντος ο Περέιρα και οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να περάσουν σαν... πρωταθλητές από το «άντρο» του Πανιωνίου, έστω κι αν ο Πορτογάλος μετατρέψει το ματς σε... διαγώνισμα.

 Ο Περέιρα σκοπεύει από εδώ και πέρα να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Από τα αποτελέσματα των «εξετάσεων» θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για το ποιους θα «κόψει» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο «φευγάτος» Μπάλας Μέγερι θα υπερασπιστεί την εστία των πρωτοπόρων, με τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σαντάνα και Γιαννούλη να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Ο Κασάμι θα είναι ο παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στη μεσαία γραμμή, με τον Ντομίνγκεζ να αναλαμβάνει ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από το μοναδικό προωθημένο Κώστα Μήτρογλου. Θέση στα άκρα της επίθεσης θα πάρουν ο Ντοσεβί με τον Ντουρμάζ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Μπενίτες και Φορτούνης.