X

Βήμα 4άδας για Αστέρα, νίκες-ανάσα για Λεβαδειακό και Πλατανιά

Αγκαλιά με την 4η θέση βρέθηκε ο Αστέρας Τρίπολης χάρη στη νίκη του με 2-1 επί του Πανθρακικού. Νίκες παραμονής για Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Ant1news



Μόνος στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-1 του Πανθρακικού στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, και πλέον κρατούν την τύχη τους στα δικά τους χέρια για την είσοδο στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Μπαράλες (68΄) και Ρολέ (73΄), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Τζάνη στο 82ο λεπτό.

Ο Πανθρακικός, που βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσον αφορά στην μάχη για την παραμονή, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες της λόγω της αποβολής του Ποτουρίδη στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (59' Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Μάσα (77' Παντελιάδης), Μπαράλες, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Ηλιάδης, Ντιγκινί (65' Σερφά), Μπαϊκαρά, Ρομέου, Ντε Σόουζα, Χρήστου, Χασομέρης (65' Τζάνης).




Σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία πήρε και ο Λεβαδειακός, επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου στη Λιβαδειά, ένα αποτέλεσμα που έφερε σε δύσκολη θέση την ομάδα του Περιστερίου όσον αφορά στην κούρσα για τα πλέι οφ.

Ο Μάντζιος έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους εύστοχο χτύπημα πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, ενώ στο 15ο λεπτό ο Πελέ έκανε το 2-0. Οι Περιστεριώτες, που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, μπόρεσαν μόνο να μειώσουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις (90+3΄) με τον Ναπολεόνι.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Στάθης, Τόμας, Κώτσιος, Μιλιάζες, Πίντερ (Μαχαίρας 46'), Πελέ, Μπουσταμάντε (Τριποτσέρης 67'), Πουλίδο, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Πίτου (Μπρίτο 76'), Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Γεωργίου (Μαρσελίνιο 46'), Παπάζογλου (Καράσκο 62').

Αγκαλιά με τη σωτηρία βρέθηκε και ο Πλατανιάς χάρη στην πολύτιμη εντός έδρας νίκη του με 2-0 επί του Παναιτωλικού. Αν και μέχρι το 82΄, οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο 0-0, οι Κρητικοί κατάφεραν μέσα σε πέντε λεπτά να φέρουν τα πάνω-κάτω στο ματς και να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο».

Αρχικά ο Νταβίντ Τόρες  έκανε το 1-0 στο 83ο λεπτό, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης στο 88΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα (58' Γκαβιλάν), Μπανανά, Ζαραδούκας (77' Γιακουμάκης), Τετέ, Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Μαχαμάτ, Μενδρινός (67' Γουνδουλάκης), Τόρες.

Παναιτωλικός:  Ράφαελ, Λαζάρ, Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν (46' Κουτρουμάνος), Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Κάπελ (58' Μύγας), Βιγιαφάνιες, Μορένο (77' Άλβες).

* Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση.