X

Τέλος στο αήττητο σερί της ΑΕΚ έβαλε ο «Γηραιός»

Ιδανική πρεμιέρα στα πλέι οφ της Football League έκανε ο Ηρακλής, επικρατώντας με 2-1 της μέχρι πρότινος αήττητης ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο.

Ant1news



Σπουδαία νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ πήρε ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League, με αποτέλεσμα να πιάσει στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας την «Ένωση», που γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο «Γηραιός» άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Πασά, με τους «κιτρινόμαυρους» να απαντούν στο 27ο λεπτό με τον Αραβίδη, που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1. Τα χαμόγελα των φιλοξενούμενων, ωστόσο, δεν κράτησαν για πολύ, καθώς επτά λεπτά αργότερα (34΄) ο Περόνε έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Η ΑΕΚ πίεσε στην επανάληψη για ένα δεύτερο γκολ, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους στην καλά στημένη άμυνα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα το 2-1 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης (69' Τσιλιγκίρης), Ρομάνο (58' Κυριακίδης), Περόνε.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος (82' Ρόβας), Γιόχανσον, Ανάκογλου (70' Ντούνης), Μπαρμπόζα, Πλατέλλας, Ζόριτς (55' Κρισάντους), Αραβίδης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Ηρακλής – ΑΕΚ 2-1
Παναχαϊκή – Λάρισα 2-3