X

Έσωσε τον βαθμό στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Με τα γκολ των Μήτρογλου και Τσόρι στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός απέσπασε την ισοπαλία 2-2 απέναντι στον αξιόμαχο Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ant1news



Αν και βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία (2-2) απέναντι στον σκληροτράχηλο Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, αφήνοντας πικρή γεύση στους γηπεδούχους που ήθελαν τη νίκη για να βρεθούν «αγκαλιά» με τη σωτηρία.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε την επιθετική φλυαρία και την αναποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού στην τελική προσπάθεια και προηγήθηκε με τα γκολ του Κολοβού στο 25΄ και του Μπουμάλ στο 56ο λεπτό, βάζοντας δύσκολα στους Πειραιώτες.

Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» ήρθε μετά το 60ο λεπτό και μετά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, από τα πόδια του οποίου ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ των Πειραιωτών στο 66ο λεπτό με τον Μήτρογλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα (68’) ο Αργεντινός ισοφάρισε σε 2-2. Οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη, καθώς είχαν δοκάρι με τον Μπενίτες στις καθυστερήσεις, ενώ στο 89΄ έχασαν άλλη μία τεράστια ευκαιρία με τον Φορτούνη που βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (77’ Σιώπης), Χατζηισαϊας, Φούντας, Κολοβός (71’Καθάριος) , Μπακασέτας (61’ Γιάννου).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μποτία (45’ Τσόρι), Σαντάνα, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (58’ Μπενίτες), Φουστέρ (72’ Ντοσεβί), Φορτούνης, Μήτρογλου.

Δείτε τι έγινε νωρίτερα στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.