X

«Τελειώνουν» τον Κομπότη από τον χώρο του ποδοσφαίρου

Του απαγορεύτηκε κάθε συμμετοχή σε αθλητική δραστηριότητα στο πλαίσιο της υπόθεσης των στημένων αγώνων.

Ant1news



Με τον περιοριστικό όρο της μη συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες αφέθηκε ελεύθερος σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Βάσει της απόφασης αυτής, που πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, που είναι αντιμέτωπος με κατηγορία που αφορά δωροδοκία, θα πρέπει να απεμπλακεί από κάθε αξίωμα που κατέχει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Δώσαμε τις απαραίτητες εξηγήσεις και θεωρούμε πως είναι ειλικρινείς και βάσιμες», δήλωσε ο ίδιος εμφανώς προβληματισμένος κατά την αποχώρησή του. 

Για την ίδια υπόθεση, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία, δια του συνηγόρου του, για να απολογηθεί στις αρχές Ιουνίου.

Επίσης, προθεσμίες για τις απολογίες τους έλαβαν σήμερα από τον κ. Ανδρεάδη, για τις 2 Ιουνίου, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θ. Κουρίδης και ο Αρ. Σταθόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.