X

Sold out η φιέστα!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα τελευταία 500 εισιτήρια για την «ερυθρόλευκη» γιορτή, σήμερα το απόγευμα.

Ant1news

Μαγικές στιγμές θα ζήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα βρεθούν το απόγευμα (19.00) στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι με την Καλλονή και την φιέστα για το 42ο πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πάντως ούτε ένα εισιτήριο για την «ερυθρόλευκη» γιορτή.

Στο τελευταίο φετινό παιχνίδι στο Φάληρο, ο Βίτορ Περέιρα και οι παίκτες θέλουν να αποζημιώσουν τον κόσμο με μία απολαυστική παράσταση, συνδυάζοντας γκολ και θέαμα. Την εστία των πρωταθλητών θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, έχοντας στην τετράδα της άμυνας τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Σαλίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά, με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή, πίσω από το μοναδικό προωθημένο Κώστα Μήτρογλου. Στα άκρα της «γραμμής κρούσης» θα βρίσκονται οι Χάρα και Ντοσεβί.

Την αποστολή του Ολυμπιακού ολοκληρώνουν οι Γιαννιώτης, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φουστέρ, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Μπενίτες.

Το πρόγραμμα της φιέστας:

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα γίνει η υποδοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης γυναικείας ομάδας πόλο καθώς και της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, που μόλις προχθές έφτασε στο νταμπλ κατακτώντας και το πρωτάθλημα. 

Η φιέστα θα ξεκινήσει στις 21:00 με αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη και στη συνέχεια θα γίνει βράβευση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, από τον Deputy Director της UNICEF για την προσφορά του στο έργο του οργανισμού.

Ακολούθως θα γίνει παρουσίαση της ομάδας Νέων του συλλόγου, που έφτασε ως «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θα γίνει είσοδος 42 σημαιών, όσα δηλαδή και τα πρωταθλήματα της ομάδας στα οποία θα αναφέρονται.

Οι σημαίες αυτές, που είναι συλλεκτικές, θα διατεθούν στο κοινό μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν από την ΠΑΕ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Κατόπιν θα ακολουθήσει η είσοδος των παικτών της ομάδας σε στιλ ΝΒΑ, δηλαδή με μουσική υπόκρουση της αρεσκείας τους και η βραδιά θα τελειώσει με τη στέψη για το 42ο πρωτάθλημα.