X

Επέστρεψε στις 3άρες η ΑΕΚ

Η Ένωση, με πρωταγωνιστή τον Αραβίδη, νίκησε 3-0 την Παναχαϊκή στο άδειο ΟΑΚΑ.

Ant1news


Νίκη-ψυχολογίας πήρε η ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή, μετά την ήττα στο «Καυταντζόγλειο». Η ομάδα του Δέλλα, παρότι δεν «γοήτευσε» με την απόδοσή της στο άδειο ΟΑΚΑ (τελευταία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών) νίκησε 3-0 με δύο γκολ του Αραβίδη κι ένα του Μπακάκη.

Ο 26χρονος φορ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 68ο λεπτό διπλασίασε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, «κλειδώνοντας», ταυτοχρόνως, το πρώτο τρίποντο της Ένωσης στα play off της Football League. Οι «κιτρινόμαυροι», που έχασαν πολλές ευκαιρίες στο φινάλε, έφτασαν, τελικά, και σε τρίτο γκολ με άπιαστο σουτ του διεθνή μπακ, στην εκπνοή της αναμέτρησης. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (89' Φαγέ), Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Πλατέλλας (83' Λαμπρόπουλος), Κρισάντους (67' Σοϊλέδης)

Παναχαϊκή: Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα (78' Χαρτσιάς), Στεργίδης (75' Κυβελίδης), Χοτζάλι (46' Χούσα), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης


* Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των play off και η ειδική βαθμολογία:

Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης    0-1

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής  0-1

ΑΕΚ-Παναχαϊκή             3-0     

 

Βαθμολογία 

 1. Ηρακλής         13

  . ΑΕΚ             13

 3. Απόλλων Σμύρνης  4

 4. Λάρισα           3

 5. Ολυμπιακός Βόλου 1

 6. Παναχαϊκή        0 

* Στην Super League ανεβαίνουν οι πρώτες δύο ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.