X

Ολυμπιακός: Πρόβα τελικού

Ως ιδανική ευκαιρία για να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές και να τους κρατήσει σε εγρήγορση βλέπει ο Βίτορ Περέιρα το φιλικό απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του κυπέλλου, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19.30) τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Ξάνθης.

Ο Βίτορ Περέιρα βλέπει το φιλικό απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου ως ιδανική ευκαιρία για να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές και να τους κρατήσει σε εγρήγορση προτού οι πρωταθλητές μπουν στην τελική ευθεία για το ματς που θα κρίνει το νταμπλ.

Ο Πορτογάλος άφησε εκτός αποστολής τους Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί , Ντουρμάζ και Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός δεξιός οπισθοφύλακας ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την σπουδαία αναμέτρηση.

Η αποστολή για το σημερινό φιλικό:

Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Αυλωνίτης, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται προς 5 ευρώ για όλες τις θύρες και διατίθενται από το πρωί στο φαληρικό γήπεδο. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.