X

Μετά τα «γκάζια» ήρθαν τα χαμόγελα στο «λιμάνι»

Με χαμόγελα ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Βίτορ Περέιρα.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τέσσερα ακόμη «βέλη» να μπαίνουν στην «φαρέτρα» του ενόψει του τελικού του κυπέλλου με την Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο. Ο λόγος για τους Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί, Ντομίνγκεζ και Ντουρμάζ, οι οποίοι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. 

Κι όμως η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε με «γκάζια» για τον Πορτογάλο. Μετά την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στο φιλικό με τον Παναιτωλικό, ο Βίτορ Περέιρα «άστραψε και βρόντηξε» στα αποδυτήρια, λέγοντας στους παίκτες πως: «Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε, γιατί παίζεται έτσι. Προετοιμαζόμαστε για έναν τελικό και αυτά που είδα στα πρώτα 45 λεπτά δεν δείχνουν τίποτα. Παίζοντας έτσι δείχνουμε ότι δεν έχουμε νοοτροπία για να πάμε να νικήσουμε στον τελικό. Η σωστή νοοτροπία είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα. Και τώρα, αλλά και για τη νέα χρόνια. Έτσι όπως εμφανιστήκαμε μέσα στο γήπεδο δεν μπορούμε να πάμε πουθενά». 

Το «μήνυμα» του Ίβηρα τεχνικού ήταν ενόψει και της νέας σεζόν, όπως και το ταξίδι που φέρεται να έκανε στη Βρετανία, για να «τσεκάρει» τον Χάρις Βούκιτς. Ο Περέιρα παρακολούθησε τον 22χρονο Σλοβένο μεσοεπιθετικό στον αγώνα των Ρέιντζερς με την Κουίν οφ Σάουθ. Ο Βούκιτς ανήκει στη Νιούκαστλ και αγωνίζεται ως δανεικός στους «διαμαρτυρόμενους» της Σκωτίας.