X

«Φωτιές» άναψε ο Σισέ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Ο Τζιμπρίλ Σισέ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και το διαδίκτυο έχει πάρει "φωτιά" από τους φίλους του "τριφυλλιού". Έρχεται στην Αθήνα...

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, έλυσε τη συνεργασία του με τη Μπαστιά και μέσω των προσωπικών του σελίδων στο διαδίκτυο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2011 μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα με την ''πράσινη'' φανέλα, γνωστοποίησε ότι την 1η Ιουλίου θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο Σισέ έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Instagram: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Αθήνα την 1η Ιουλίου, μου λείπει η Αθήνα, μου λείπει το σπίτι μου, μου λείπουν οι θαυμαστές μου, μου λείπει ο Παναθηναϊκός».

Επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει μέχρι τώρα από τον Παναθηναϊκό που είχε επιχειρήσει να φέρει πίσω τον Σισέ τον Ιανουάριο του 2013 αλλά ο ίδιος επέλεξε να μετακομίσει στο Κατάρ.