X

Έμειναν στο «Χ» ΠΑΟΚ και Αστέρας στην Τούμπα

Νέο πολύτιμο έδαφος έχασε ο ΠΑΟΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα.

Ant1news



Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Τούμπα, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ τις ευκαιρίες τους τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στη 2η θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε και τρία δοκάρια με τον Μακ (5΄) και τον Κουλούρη (65΄, 70΄), ενώ στα τελευταία λεπτά έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Φερνάντες στο 83΄ για τον Αστέρα Τρίπολης, δεν μπόρεσε όμως να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα (80' Σαββίδης), Μακ (71' Πόζογλου), Περέιρα, Παπαδόπουλος (60' Κουλούρης).

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Γκοιάν, Λούι, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (87' Ζησόπουλος), Ρόλε (75' Φερνάντεθ), Μπαντιμπαγκά (84' Τσοκάνης), Μπαράλες.