X

Ο Μπεργκ «καθάρισε» τον Ατρόμητο και έφερε το +4

Με εκτελεστή τον Σουηδό επιθετικό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου και πήρε "αέρα" τεσσάρων βαθμών από τον ΠΑΟΚ.

Ant1news



Έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά και τον Νίνη, ο Παναθηναϊκός έκαμψε με 2-0 την αντίσταση του Ατρομήτου στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, βρέθηκε στο +4 από τον δεύτερο της βαθμολογίας «δικέφαλο του Βορρά».

Οι «πράσινοι», που έψαξαν το γκολ από το ξεκίνημα, πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες ιδίως μετά το 38ο λεπτό με τους Ατζαγκούν, Νίνη και Καρέλη, δίχως όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. Αυτό έγινε λίγο αργότερα με τον Ταυλαρίδη, ωστόσο το γκολ του δεν μέτρησε, καθώς ο βοηθός «είδε» επιθετικό φάουλ του ποδοσφαιριστή των «πράσινων», με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ωστόσο, η είσοδος του Μάρκους Μπεργκ άλλαξε την ροή του αγώνα. Ο Σουηδός επιθετικός, μετά από μία ωραία ενέργεια και ασίστ του Σωτήρη Νίνη, κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό στο 61ο λεπτό, ενώ στο 67΄ ο ίδιος, έπειτα από σέντρα του Μαυρία αυτή τη φορά, έγραψε το 2-0, κλειδώνοντας το πολύτιμο «τρίποντο» για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (46' Μπεργκ), Νίνης, Μπεργκ.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (51' Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος (57' Ούμπιδες), Λαζαρίδης, Κοντοές.