X

Η ΑΕΚ… επέστρεψε

Η Ένωση νίκησε 1-0 τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και «σφράγισε» το εισιτήριο επιστροφής στην Super League.

Ant1news


Η ΑΕΚ έκλεισε, και τυπικά, την «μαύρη παρένθεση». Η ομάδα του Δέλλα, παρότι δεν «έθελξε», και πάλι, με την εμφάνισή της έκαμψε την αντίσταση του, πολύ καλού, Ηρακλή και πανηγυρίζει την επιστροφή της στην Super League. .

Προβληματική ήταν η απόδοση των «κιτρινόμαυρων» στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο «Γηραιός» έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. 

Η Ένωση ανέκαμψε, μερικώς, στο δεύτερο 45λεπτο, ο Ανάκογλου εκμεταλλεύθηκε ένα από τα λίγα λάθη της άμυνας του Ηρακλή στο 59΄ γράφοντας το 1-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, παρά την αντίδραση των παικτών του Παπαδόπουλου, που έμειναν, όμως,  από δυνάμεις στο φινάλε.

Οι συνθέσεις:

AEK (Tραϊανός Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής (61’ Ντακόλ), Μπαρμπόσα (79’ Ζόριτς), Αραβίδης (86' Κορδέρο)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (84' Αγγελούδης), Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης (67’ Τσιλιγκίρης), Κυριακίδης (67’ Ρομάνο), Λουκίνας, Πασάς

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής στα play off της Football League.

ΑΕΚ-Ηρακλής                        1-0

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης   0-1    

Λάρισα-Παναχαϊκή                   1-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

 1. ΑΕΚ             25

 2. Ηρακλής         19

 3. Απόλλων Σμύρνης 10

 4. Λάρισα           9

 5. Ολυμπιακός Βόλου 4

 6. Παναχαϊκή        3

*Στη Super League προβιβάζονται οι πρώτες δύο ομάδες της βαθμολογίας.