X

Διπλό χτύπημα με Εσιέν και Βέμερ ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες του για να ολοκληρώσει μέσα στην εβδομάδα την μεγάλη μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν! Κλείνει και  ο Γερμανός μπακ Βέμερ.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Οι εκπρόσωποι του 32χρονου Γκανέζου διεθνή μέσου αναμένεται να έρθουν μέχρι την Πέμπτη στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις, ενώ θα ακολουθήσει ο παίκτης που μένει ελεύθερος από τη Μίλαν, για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Παναθηναϊκός και Εσιέν έχουν συμφωνήσει προφορικά για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 1,5 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες (που ωστόσο έχουν χαλάσει ουκ ολίγες φορές μεταγραφές στο παρελθόν) για να γίνει το «μπαμ» από το τριφύλλι!

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Γενς Βέμερ για τη θέση του δεξιού μπακ και ο 29χρονος Γερμανός αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πάντερμπορν που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα. Αντίθετα η περίπτωση επιστροφής του Μεχντί Αμπέιντ παρουσιάζει δυσκολίες λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Αλγερινού μέσου και της Νιουκάστλ.

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ τον τραυματία Κλωναρίδη, με τους «πράσινους» να φιλοδοξούν να κάνουν το τρία στα τρία που θα τους φέρει αγκαλιά με την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.