X

Αγκαλιά με το… «σεντόνι» ο Παναθηναϊκός

Απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στα play off είναι ο Παναθηναϊκός, που με γκολ του Ταυλαρίδη πέρασε 1-0 από την Τούμπα κι άφησε τον ΠΑΟΚ στο -7.

Ant1news


Με εξαιρετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και εύκολη διαχείριση του αγώνα στο δεύτερο, οι «πράσινοι»  πήραν εύκολα τη νίκη (1-0) μέσα στην Τούμπα που τους καθιστά απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση αφού μόλις μετά από 3 αγωνιστικές στα play off  σκέφτονται, ήδη, την κλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League.

Η φανερή ανωτερότητα του Παναθηναϊκού δεν άργησε να καρποφορήσει. Απέναντι σε έναν νωχελικό και προβλέψιμο ΠΑΟΚ ήταν θέμα χρόνου να φτάσει γκολ και στο 43΄ από σέντρα του Μπούρμπου, ο Ταβλαρίδης πήδησε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Ιτάνζ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πλησίασε στην ισοφάριση στο 51΄αλλά το σουτ από πλάγια του Κίτσιου βρήκε το αριστερό δοκάρι του Στιλ. Οι «πράσινοι, όμως συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι, να είναι ουσιαστικοί και πιο επικίνδυνοι και στο 88' έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με τον Μπεργκ η κεφαλιά του οποίου από πλεονεκτική θέση εξουδετερώθηκε από τον Ιτάνζ.

Με τις αποδοκιμασίες των φίλων του ΠΑΟΚ προς τους παίκτες της ομάδας τους, έληξε το παιχνίδι, με τον ΠΑΟ να παίρνει τρείς σημαντικούς βαθμούς και να αποκτά σαφέστατο και σίγουρο πλεονέκτημα έναντι των Θεσσαλονικέων που απογοήτευσαν με την μετριότατη απόδοση τους. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Κόστα, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Ποζόγλου (46΄ Αθανασιάδης, 67΄ Κουλούρης), Παπαδόπουλος (46' Περέιρα).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίντεφελντ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Μαυρίας, Νίνης (77΄ Λαγός), Πράνιτς (57΄ Ατζαγκούν), Καρέλης (62΄ Μπέργκ).