X

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Champions League

«Αγκαλιά» με την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός. Τελειώνει η μεταγραφή του Βέμερ, έρχεται και ο Εσιέν.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν ουσιαστικά την πρώτη θέση στα πλέι οφ με το νικηφόρο πέρασμα τους από την Τούμπα, ξεφεύγοντας με 7 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής. Η Λεωφόρος αναμένεται να είναι κατάμεστη την Κυριακή στη νέα αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αφού το τριφύλλι έχει την ευκαιρία να τελειώσει και μαθηματικά το μίνι πρωτάθλημα από την 4η αγωνιστική με την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός κινείται ήδη σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ και στον 3ο προκριματικό γύρο περιμένουν σίγουρα Άγιαξ, Μπριζ, Μονακό και πιθανότατα ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σαχτάρ. Αν ξεπεραστεί το πρώτο εμπόδιο, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένουν μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Λεβερκούζεν, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Νάπολι ή Λάτσιο.

Τα μεταγραφικά τρέχουν και ο Γενς Βέμερ θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα, μετά τους Καλτσά και Λοντ. Ο 29χρονος Γερμανός δεξιός μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πάντερμπορν, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα και ο Μίκαελ Εσιέν για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.