X

«Αγγαρεία» έκανε η ΑΕΚ στην Κόρινθο

Τα προσχήματα μιας κακής εμφάνισης έσωσε η ΑΕΚ με το γκολ του Κρισάντους και πήρε ισοπαλία 1-1 από την Παναχαϊκή, στην Κόρινθο.

Ant1news


Σχήματα και νέα πρόσωπα επέλεξε να δοκιμάσει ο Τραϊνός Δέλλας αλλά δεν ευτύχησε… Η ΑΕΚ παρουσίασε αρνητική εικόνα στο Α' 45λεπτο και υποφερτή στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να πάρει την ισοπαλία 1-1 από την Παναχαϊκή, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6 λεπτό μετά από γκάφα του Καραγγκιολίδη σε φάουλ του Μπουντόπουλου. 

Η Ένωση ισοφάρισε στο 68’ με κεφαλιά του Κρισάντους, μετά από άστοχη έξοδο του Παπαδόπουλου, ενώ στο 54’ είχε και δοκάρι με τον Σαρρή. Η αναμέτρηση στην Κόρινθο σημαδεύτηκε από μεγάλη ένταση και ξύλο  αλλά και διακοπή για 13 λεπτά. Μία ένταση, που ξεκίνησε με την διένεξη του Αλέξη Κούγια με αστυνομικό στις κερκίδες!

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοχρήστος, Τρίγκας, Στεργίδης, Αναστασόπουλος, Μασούρας, Χοτζάλι (75' Χούσα), Μπουντόπουλος (63' Γκαντιάγκα), Μαρουκάκης (88' Κυβελίδης).

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Σαρρής, Σβάρνας (74' Λαμπρόπουλος), Σοϊλέδης, Φαγέ (46' Αραβίδης), Ανάκογλου, Ντακόλ, Ζόριτς (69' Κορδέρο), Γροντής, Κρισάντους


Μία… ανάσα από τη Super League ο Ηρακλής



Μετά από 4 χρόνια «περιπλάνησης» σε Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, στη Γ΄και Β΄εθνική, ο Ηρακλής νίκησε 1-0 στο Καυτανζόγλειο τον Ολυμπιακό Βόλου, με γκολ του Λούκινα στο 4΄ και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Super League, καθώς χρειάζεται έναν βαθμό στα τρία ματς που απομένουν. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα: 

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Απόλλων Σμύρνης-Λάρισα   3-1

Παναχαϊκή-ΑΕΚ            1-1 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες) 

 1. ΑΕΚ              26

 2. Ηρακλής          22

 3. Απόλλων Σμύρνης  13

 4. Λάρισα            9

 5. Ολυμπιακός Βόλου  4

 6. Παναχαϊκή         4

* Στη Super League προβιβάζονται οι πρώτες δύο ομάδες της  βαθμολογίας.