X

Γκολ και θέαμα στη Ριζούπολη

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Απόλλων Σμύρνης και η ΑΕΚ, που έμειναν στο 3-3 στη Ριζούπολη.

Ant1news



Σε ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι, η ΑΕΚ κατάφερε να αποσπάσει στο τέλος την ισοπαλία (3-3) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και να αποφύγει την ήττα στην Ριζούπολη.

Η «Ένωση», που έχει εξασφαλίσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τζιώρα στο 24ο λεπτό, ωστόσο ισοφάρισε με τον Κρισάντους στο 37΄. Ακολούθησε το 2-1 από τον Απόλλωνα με τον Ανγκούλο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως η ΑΕΚ αντεπιτέθηκε εκ νέου στην επανάληψη.

Στο 77ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν εκ νέου σε 2-2 και παρότι δέχθηκαν κι άλλο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα από τον Σουάνη (81΄), κατάφεραν με τον Μπαρμπόσα στο 88΄  να φέρουν και πάλι στο ματς στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.  

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης: Ταϊρης, Βασιλαντωνόπουλος, Κύργιας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Βάντερσον, Φαρινόλα, Ανγκούλο (69' Ηρακλής), Λαγός (78' Σουάνης), Τζιώρας (87' Καραδέμητρος).

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Ρόβας, Κολοβέτσιος (81' Κορδέρο), Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης (63' Σοϊλέδης), Ανάκογλου (68' Ντούνης), Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους.