X

Επιμένει ισπανικά ο Ολυμπιακός

Με δεδομένο το διαζύγιο με τον Περέιρα οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν στην ισπανική αγορά για να βρουν αντικαταστάτη.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το «διαζύγιο» με τον Βίτορ Περέιρα θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τον Ολυμπιακό να επιμένει ισπανικά. Ο διάδοχος του Πορτογάλου θα προέρχεται από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μείνει ικανοποιημένος μόνο από την συνεργασία του με ισπανούς προπονητές (Βαλβέρδε και Μίτσελ).

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών θα μεταβεί στο Βερολίνο μαζί με τους Καρεμπέ, Βρέντζο και Ισά για να παρακολουθήσει την «τιτανομαχία» της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους. Στο περιθώριο του τελικού, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θα έχει επαφές με μάνατζερ προκειμένου να βρεθεί ο νέος «καπετάνιος» του Ολυμπιακού.

Η «παρέλαση» υποψηφίων προπονητών έχει ξεκινήσει και κάποια ονόματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο. Ένα από αυτά είναι του Χάβι Γκράθια της Μάλαγα, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει στην Ελλάδα, σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα.

Ο πρώην συνεργάτης του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, Βίκτορ Σάντεθ και νυν κόουτς της Λα Κορούνια είναι μία ακόμη περίπτωση που ενδιαφέρει τους πρωταθλητές. Στα τραπέζι έχουν πέσει ακόμη τα ονόματα του Φραν Εσκρίμπα της Έλτσε, του έμπειρου Χοακίν Καπαρός και του Μεξικανού Χαβιέρ Αγκίρε. Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ελλάδα.