X

"Σφράγισε" και το πρωτάθλημα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Football League χάρη στην ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Ant1news



Μετά την εξασφάλιση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Football League, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Η «Ένωση» ήρθε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με την ήττα (0-1) του Ηρακλή από τον Απόλλωνα Σμύρνης, σφράγισε τον τίτλο.

Οι «κιτρινόμαυροι», που είχαν τον έλεγχο και την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άνοιξαν το σκορ με τον Αραβίδη στο 31ο λεπτό του αγώνα, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Κοντοδήμο στο 41΄.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ πίεσε εκ νέου για ένα γκολ, όμως δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία απέναντι στην καλά στημένη άμυνα της ΑΕΛ, που τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπανούση στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

AEK: Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Κορδέρο, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ, Μουλόπουλος, Μπόγιοβιτς, Σερζίνιο.