X

Δεύτερος στα πλέι οφ ο Αστέρας, τελευταίος ο ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας «λύγισε» με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και τερμάτισε δεύτερος στα πλέι οφ. Τρίτος ο Ατρόμητος που νίκησε με 2-0 τον αδιάφορο Παναθηναϊκό.

Ant1news



Τη δεύτερη θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, η οποία οδηγεί στους ομίλους του Europa League, σφράγισε ο Αστέρας Τρίπολης, στην τελευταία αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και «χρυσή αλλαγή» για τους γηπεδούχους ήταν ο Ιγκλέσιας, που πέρασε στον αγώνα στο 61΄ και στο 77ο λεπτό πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης, που είχε ρίξει το βάρος στα μετόπισθεν, απειλήθηκε σε ελάχιστες περιπτώσεις από τους αντιπάλους του και κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ όταν βρήκε την ευκαιρία κατάφερε να «χτυπήσει» αποτελεσματικά, φτάνοντας δίκαια στη νίκη.

Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τον ΠΑΟΚ στην τελευταία θέση των πλέι οφ, που οδηγεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Κοζίτσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά (61' Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης (87' Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε, Γιαννιώτας (75' Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης (82' Πόζογλου), Κίτσιου, Μακ, Παπαδόπουλος (70' Περέιρα), Κουλούρης (59' Σαββίδης), Αθανασιάδης.




Στην 3η θέση των πλέι οφ, που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, τερμάτισε από πλευράς του ο Ατρόμητος, που επικράτησε με 2-0 του αδιάφορου βαθμολογικά Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι με εκτελεστή τον Κατσουράνη, που σκόραρε δύο φορές στο 41o και στο 61ο λεπτό, «καθάρισαν» τη νίκη, με τους «πράσινους», που είχαν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, να αρκούνται σε παθητικό ρόλο στον αγώνα.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του «τριφυλλιού» είχε εξασφαλίσει την πρωτιά στα πλέι οφ και την έξοδο στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (67' Δημούτσος), Κιβρακίδης, Κοντοές, Ουμπίδες, Καραμάνος (78' Μπρίτο), Παπάζογλου (58' Ναπολεόνι).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μαρινάκης, Δώνης, Καρέλης, Ντίνας (81' Αγγελόπουλος), Μαυρίας, Νίνης (62' Μέντες), Νάνο.