X

Ψάχνει ηγέτη για την άμυνα - Ανανέωσε ο Κοτσόλης

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει το βάρος του στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά. Ποιοι είναι στη λίστα. Ανανέωσε ο Στέφανος Κοτσόλης.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη πραγματοποιήσει τέσσερις μεταγραφές με την απόκτηση των Εσιέν-Λουντ-Βέμερ-Καλτσά και πλέον κινούνται για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Πρόθεση της διοίκησης και του Γιάννη Αναστασίου είναι να έρθει μέχρι της έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου έναν κεντρικός αμυντικός επιπέδου Μπεργκ και Μίκαελ Εσιέν.

Πρώτος στόχος είναι ο 32χρονος Τσέχος διεθνής Τόμας Σίβοκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας. Στη λίστα βρίσκονται ακόμη ο 30χρονος Αργεντινός Σιλβέστρε που έπαιξε φέτος στη Σαμπντόρια ως δανεικός από την Ιντερ, ο 34χρονος διεθνής με την εθνική ομάδα της Βοσνίας, Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος είναι ελεύθερος και ο 31χρονος Γάλλος Μίκαελ Σιανί που έμεινε ελεύθερος από την Λάτσιο.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Κοτσόλης ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Αισθάνομαι ότι έχω την τεράστια ευθύνη να μεταλαμπαδεύσω το dna του Συλλόγου στη νεότερη γενιά καθώς και στους καινούργιους ξένους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα μας! Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του...».