X

«Θέλει Κάμπελ ο Ολυμπιακός»

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις επαφές με Ισπανούς τεχνικούς για τον αντικαταστάτη του Περέιρα. Ο Τζόελ Κάμπελ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βενγκέρ για την Άρσεναλ...

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ για την Άρσεναλ της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Dia», οι πρωταθλητές Ελλάδος θα κινηθούν για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού από την Κόστα Ρίκα. Το έργο των «ερυθρολεύκων» δεν θα είναι εύκολο, καθώς για τον Κάμπελ ενδιαφέρονται η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Γαλατασαράι και η Μονπελιέ.

Ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, Αντονί Μουνιέ, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και εξετάζει την περίπτωση του Πάτο. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως η ομάδα του Πειραιά μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο των 2 εκατομμυρίων ευρώ που αξιώνει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Στο μέτωπο του προπονητή, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις επαφές με ισπανούς τεχνικούς, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με την Φενερμπαχτσέ, με τον Ολυμπιακό να διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επιστροφή Μίτσελ.

Ο Φραν Εσκρίμπα της Έλτσε θεωρείται αυτή την στιγμή η πιο εφικτή λύση, καθώς ο Χουάντε Ράμος είναι ακριβός και οι Γκράθια και Μαρσελίνιο δεσμεύονται με συμβόλαιο.