X

Όλα δείχνουν Εσκρίμπα στον Ολυμπιακό

Είναι ο επικρατέστερος για να κάτσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Φραν Εσκρίμπα πλησιάζει το «μεγάλο λιμάνι». Ο 50χρονος είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, ο Εσκρίμπα συμφώνησε να μείνει ελεύθερος από την Έλτσε, η οποία υποβιβάστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Έτσι θεωρείται θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το «διαζύγιο» με την ισπανική ομάδα και ο «γάμος» με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Την ίδια ώρα οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Γκαέλ Κακουτά. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Τσέλσι και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Σε 35 ματς με την ισπανική ομάδα, ο Κακουτά σημείωσε 5 γκολ και «σέρβιρε» 5 ασίστ. Οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Σεβίλλη, η οποία ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Τσέλσι για την αγορά του 23χρονου. Η κάτοχος του Europa League, όμως, φαίνεται πως πάτησε «φρένο» στις διαπραγματεύσεις, γεγονός που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός.

Το όνομα της ομάδας του Πειραιά κατέχει περίοπτη θέση και στα δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου. Οι γείτονες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον Ιβοριανό επιθετικό της Ρόμα, Ντουμπιά. Παράλληλα, ισχυρίζονται πως ο Παϊτίμ Κασάμι έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ίντερ.