X

Μάρκο Σίλβα ο «Special two»

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Ολυμπιακού για τη θέση του τεχνικού ηγέτη. Ο ερχομός του Πορτογάλου ίσως αλλάξει και το μετεγγραφικό σχεδιασμό.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Πορτογάλος Μάρκο Σίλβα φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές που έθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το διάδοχο του Βίτορ Περέιρα. Είναι νέος, φιλόδοξος, θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου και αγαπημένο παιδί του Ζοζέ Μουρίνιο. Δεν τον αποκαλούν χωρίς λόγο «special two»…

Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει να λύσει τις διαφορές του με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ώστε να αρχίσει το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού. Ο 38χρονος βρισκόταν σε κόντρα με τον πρόεδρο της  κυπελλούχου Πορτογαλίας, με αποτέλεσμα οι «αετοί» να καταγγείλουν την σύμβαση με τον Σίλβα. Πάντως, τα μέσα ενημέρωσης της χώρας υποστηρίζουν πως πρόθεση των δύο πλευρών είναι να μην φτάσουν στα άκρα.

Ο ερχομός του Πορτογάλου ίσως αλλάξει και το μετεγγραφικό σχεδιασμό των πρωταθλητών Ελλάδος. Ήδη τα ονόματα του Περιβουανού εξτρέμ Αντρέ Καρίγιο, του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Έβερτον και του Ισπανού ακραίου, Ντιέγκο Κάπελ έχουν έρθει στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο. Τι συνδέει τον Σίλβα με τους 3 ποδοσφαιριστές; Μα φυσικά η πετυχημένη συνεργασία τους πέρυσι στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.