X

Απαντά με μετεγγραφές ο Μαρινάκης

Για τέσσερις πρωτοκλασάτες μεταγραφές κινείται η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όχι μόνο θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο του Ολυμπιακού, αλλά είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε τέσσερις μετεγγραφές παγκόσμιας κλάσης. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών θέλει να «χτίσει» μία ομάδα, που δεν θα έχει αντίπαλο στην Ελλάδα και κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Ο Βραζιλιάνος Ζόνατας είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του σέντερ φορ. Η περίπτωση του 26χρονου θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, διότι αξιώνει συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Σύμμαχος των «ερυθρολεύκων» είναι ο μάνατζερ του πρώην επιθετικού της Έλτσε, Μίνο Ραϊόλα.

Πιο εφικτή θεωρείται η μετεγγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Οι συζητήσεις με τον Βούλγαρο επιθετικό βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο Μπερμπάτοφ δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Μάρκο Σίλβα, η πρόσληψη του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ερχόμενης Δευτέρας. Ο 37χρονος προπονητής έχει καλή άποψη για τις ικανότητες του Λουίς Νέτο. Ο στόπερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είχε απασχολήσει τους πειραιώτες και στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.