X

Κόπα Αμέρικα: Πανηγυρική πρόκριση της Χιλής κόντρα στην Ουρουγουάη

Η οικοδέσποινα της διοργάνωσης πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά απέναντι στην Ουρουγουάη που τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες.

Ant1news

Ένα γκολ του Ίσλα στο 81ο λεπτό του αγώνα ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στον αγώνα ανάμεσα στη Χιλή και την Ουρουγουάη για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η οικοδέσποινα πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου και πανηγύρισε τη πρόκριση μπροστά στο κοινό της.

Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης έπαιξε η αποβολή του Καβάνι στο 63ο λεπτό για ένα χαστούκι που έδωσε στον Χάρα. Μάλιστα η Ουρουγουάη τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω της αποβολής του Φουσίλε δυο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Η Χιλή έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε στο τελευταίο ημίωρα και ευτύχησε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ στο 81’ με τον Ίσλα, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα, Μαρσέλο Ντίας (72' Ματίας Φερνάντες), Αράνγκις, Βιδάλ, Βαλδίβια (85' Νταβίντ Πισάρο), Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας (71' Πινίγια).

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Φουσίλε, Αρέβαλο Ρίος, Άλβαρο Γκονσάλες, Κάρλος Σάντσες (85' Χόναταν Ροντρίγκες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Ρολάν (58' Αμπέλ Ερνάντες), Καβάνι.