X

Έρχεται στη «Λεωφόρο» ο Σάντσεθ με την πανέμορφη σύζυγο του

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Σέρχιο Σάντσεθ με σύμμαχο την σύζυγο του παίκτη και πρώην Μις Ισπανία, Ελίζαμπεθ Ρέγες.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμη σημαντική μεταγραφή με την απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ είναι ο Παναθηναϊκός με τις διαπραγματεύσεις με τον πρώην στόπερ της Μάλαγα και της Σεβίλλης να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο

Μάλιστα η σύζυγος του και πρώην Μις Ισπανία, Ελίζαμπεθ Ρέγες αποκάλυψε ότι είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό σε όποια χώρα επιλέξει για να παίξει ποδόσφαιρο, ανοίγοντας τον δρόμο στους  «πράσινους».

Η κυρία Σάντσεθ μπήκε από νωρίς στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού στο παρελθόν είχε δεσμό με τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος και το μόνο σίγουρο είναι ότι ενδεχόμενη μετακόμιση της στη Λεωφόρο θα κάνει ακόμη πιο καυτή την έδρα του Παναθηναϊκού!

Το τριφύλλι προσφέρει στον Σάντσεθ τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 800 χιλιάδες ευρώ για την ενίσχυση του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!