X

Κόπα Αμέρικα: Η Παραγουάη «σκότωσε» την Βραζιλία στα πέναλτι

Η Παραγουάη απέκλεισε την Βραζιλία από τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, με την «σελεσάο» να δέχεται ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα.

Ant1news

Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ποδοσφαιρική Βραζιλία, καθώς μετά τον διασυρμό της στο πρόσφατο Μουντιάλ, αποκλείσθηκε και από τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

«Δράστης» η Παραγουάη που απέκλεισε την «σελεσάο» με 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι κι ενώ στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η Βραζιλία προηγήθηκε στο 15` με τον Ρομπίνιο κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε την πρόκριση, ήρθε το 72ο λεπτό, όταν ο Τιάγκο Σίλβα υπέπεσε σε πέναλτι (σ.σ. χέρι εντός περιοχής) και ο Γκονζάλες διαμόρφωσε το 1-1 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι που εξελίχθηκε ως εξής:

1-0 Φερναντίνιο

1-1 Μαρτίνεζ 

1-1 Αστοχεί ο Ριμπέιρο 

1-2 Κάσερες

2-2 Μιράντα

2-3 Μπομπαντίγια

2-3 Αστοχεί ο Ντάγκλας Κόστα

2-3 Αστοχεί ο Σάντα Κρουζ

3-3 Κουτίνιο

3-4 Γκονζάλες

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Ντούνγκα): Τζέφερσον, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Φερναντίνιο, Ελίας, Κοουτίνιο, Γουίλιαν (62’ Ντάγκλας Κόστα), Ρομπίνιο (87’ Ριμπέιρο), Φιρμίνο (69’ Ταρντέλι).

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (Ρ.Ντίας): Βιγιάρ, Μπρούνο Βαλντές, Πάουλο Ντα Σίλβα, Αγκιλάρ, Πίρις, Κάσερες, Γκονσάλες, Αράντα (77’ Μαρτίνες), Έντγκαρ Μπενίτες, Νέλσον Βαλντές (74’ Μπομπαντίγια), Σάντα Κρουζ

Στους δύο ημιτελικούς, η Αργεντινή θ΄αντιμετωπίσει την Παραγουάη και η Χιλή το Περού.