X

Στην Αθήνα ο Θελάντερ - Ακολουθεί ο Σάντσεθ

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί ο Ισπανός Σάντσεθ.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Με τις ευλογίες του Ρενέ Χένρικσεν οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Άαλμποργκ και έφεραν στην Ελλάδα τον Ράσμους Θελάντερ. Ο 24χρονος Δανός υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αποτελώντας το 5ο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, μετά τους Εσιέν-Βέμερ-Λουντ-Καλτσά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και ήρθα για έναν μεγάλο σύλλογο. Ο Παναθηαϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παίζει στο Champions League. Έχει μεγάλη ιστορία και θερμούς οπαδούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα», τόνισε ο Θελάντερ στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας.



Σειρά θα πάρει εκτός απροόπτου ο Σέρχιο Σάντσεθ. Το τριφύλλι έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον 29χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για να υπογράψει και να αποτελέσει τον ηγέτη του Παναθηναϊκού στο κέντρο της άμυνας του.