X

Κέρδισε τον αγώνα, «έχασε» τον Κλάους ο ΠΑΟΚ

Είμαστε στεναχωρημένοι για τον σοβαρό τραυματισμό του Κλάους, αλλά και αυτά τα προβλήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα, δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το φιλικό με την Κοτ Αζούρ.

Ant1news

Άσχημα ξεκίνησε τις φετινές φιλικές του αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί να επικράτησε στην Ολλανδία επί της Κοτ Αζούρ με 3-1, αλλά «έχασε» από το 10ο λεπτό τον Στέφανο Αθανασιάδη, λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Ο διεθνής επιθετικός υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο περίπου ενάμισι μήνα.

Σκόρερ για τους «ασπρόμαυρους» ήταν οι Σαλπιγγίδης (33’), Σαββίδης (66’), Μάρτενς (88’), ενώ η αντίπαλός τους προηγήθηκε με τον Φουρτάδο (14’).

«Δεν περίμενα να δω κάτι συγκεκριμένο, είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Υπάρχει κούραση, δε θα είμαστε 100% έτοιμοι για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωσή μας για το Europa League, πιστεύω, όμως, ότι θα είμαστε γι’ αυτήν καλά», σχολίασε ο Ιγκόρ Τούντορ μετά το ματς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Είμαστε στεναχωρημένοι για τον σοβαρό τραυματισμό του Κλάους, αλλά και αυτά τα προβλήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε περισσότερο για την ενίσχυση του ρόστερ».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΟΤ ΑΖΟΥΡ: Μποκς, Μπαρέντσε, Βίνκελ, Φαν ντεν Μπουμ, Ντε Φλουχτ, Κοσκούν, Κονταλάκ, Φουρτάδο, Αϊντίν, Γιανγκά, Οφορί

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Κίτσιου, Γκολάσα, Πέλκας, Μυστακίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης (λ.τρ. 10’ Σαλπιγγίδης). Επαιξαν και οι: Μελίσσας, Σκόνδρας, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Σαββίδης, Μάρτενς, Χαρίσης, Κάτσε, Κοροβέσης, Λούκας, Σιαμπάνης.